Vinga nois!! - Croniques

Berga - Girones
Bon dia per anar a fer una petita excursió a Berga i veure els nostres nois jugar a futbol.

El partit va tenir poca historia ja que la superioritat del Gironès va ser molt clara ,la diferencia tècnica i física entre els dos equips eren molt clares.

Primera part on el Gironès es va dedicar a tocar la pilota a 1 o 2 tocs movent-la per tot el camp i direccions i el Berga no la veien passar ,però els gols no van arribar fins a la segona part ,el joc del Gironès va ser una mica més directa arribant els tres gols però amb moltes ocasions de gols.0-3.

Comentar que en el minut 15 de la segona part el nº 8 i capità del Gironès, Eric, es va fer malt al abductor de la cama dreta al picar un corner. Baixa per un mes, esperem tots que es recuperi el més aviat possible

El partit es preveia complicat ,com sempre que ens desplacem ,però el Llefià res va pogué fer davant un Gironès que tot ho va fer be potser dels millors partits disputats fins avui.

El Llefià realment és un equip que en tot moment va volgué jugar la pilota des de el darrera però difícilment passava del mig camp,en canvi un Gironès, que jugava a 2-3 tocs, amb combinacions molt rapides i acabaven casi sempre creant ocasió de gol. Els gols es varen realitzat 2 en cada part.

Felicitar des de Girona al Llefià per les boniques instal•lacions que disposen i per el bon equip de infantils que disposen sempre intenten jugar al futbol, enhorabona.

Si continueu així, crec que podreu salvar la categoria

La segona mitat el Badalona va continuar igual ,nomes amb el canvi del davanter centre fins que una molt bona triangulació de la pilota del nº 8-10-6 va acabar dins la xarxa amb un gran xut d´en Henry nº 6.

El Badalona va obrir una mica mes les línees i si varen poder arribar a porta, però la gran actuació del nostre porter Dani va evitar l’empat .Resultat crec que just

Girones - Gramanet
Bajo lluvia intensa, se disputó el partido en Girona, un partido, que tuvo digamos varios factores, que cambiaron el desenlace del partido. Creo que el resultado es de todas todas engañoso, y que el gran perjudicado, fue la Grama.Si hablaramos de resultado justo, yo diria que un empate a tres, sinó vean y cuenten. En la primera parte, dominio total de la Grama, que se avanza por dos veces consecutivas al marcador, a balón parado al borde del area gerundense, con goles de Joel y Oscar. A falta de 5min para el descanso, penalty de libro.Derribo por detras dentro del area del Gironés, que ve todo el mundo (incluso un sector de la afición local), menos el arbitro. De haberse pitado y haberse llegado a un 0-3, no se que hubiera pasado en la segunda parte, pero esto es lo que pasó. En la segunda parte El Gironés, mueve banquillo, sacando a jugadores de más físico. Empieza la segunda parte y marca el 1-2. La Grama continua jugando y aguanta con esfuerzo, sacrificio y en definitiva una digna actitud, algo que sucedio durante todo el partido. La Grama tambien mueve banquillo para oxigenarse, pero el fisico pasa factura y el Gironés remonta el partido marcando el 2-2. Ha falta de 5 minutos, y despues de paradas de merito de Kevin (para mi el protagonista del partido)y los palos, viene el gol de la la victoria Gerundense. Repito, el resultado justo, un empate.Sobre el campo diré, que creo que no es un campo para jugar en preferente, por sus medidas.Pero es lo que hay y hay que aceptarlo. No me gusto, y no busco polémicas, el Señor de la entrada, que trató con malas formas a los padres que no quisimos comprar números para un sorteo. Si algo es voluntario, no debe de querer imponerse.Sobre el nivel del arbitraje, decir que no gusto ni a locales ni a visitantes. Felicito a todos los jugadores de la Grama, por su entrega de principio a fín y por su futbol, lejos del patadón y a correr.

Llefia - Girones
Bon partit de futbol vist al camp del LLefià aquest diumenge a les 12 del matí i bon esmorzar que varem realitzar els pares al interior de les instal•lacions.

Girones - Badalona
Molt bon dia per jugar a futbol i veure un bon espectacle. El partit va començar amb un Badalona molt endarrerit, jugant sempre nomes amb un punta i acumulant molta gent al centre i al darrera , el Gironès com sempre intentant buscar la porteria contraria amb tres clares ocasions per inaugurar el marcador.

Sant Feliu - Girones
Partit dificil que disputaba aquesta setmana el Girones i dia de molta pluja.
En els primers minuts, el Sant Feliu va disposar d'una ocasió al pal per part de una bona conbinació en la banda, fins al minut 28 el Girones no es va posar per davant del marcador, amb una bona vaselina del nº20, despres de haber lluitat la pilota. (Primera part 1-0)
La segona part molt intensa, on el Girones practicament només que atacaba una i altre vegada, fins que en el minut 21, el nº6 del Girones es va platar davant de la porteria contaria i despres de un mal blog del porter, la pilota acabava dins de la porteria. Fins aqui el Sant Feliu, va dispondre de ocasions parades, pero al final del partit, resultat (0-2).

Girones - Mataró
Partit de molta tensio, jugat avui en Sabat en el qual, eren dos equips molt forts, ja que el Mataró va primer i el Girones es molt fort en el seu camp. La primera es va iniciar bé per els nois del Mataró, despres de que en el minut 2, un jugador llençava una falta i acabava a dintre despres d'un mal bloc per part del porter del Girones. El partit estaba molt disputat en aquests minuts, fins que en el minut 31, en una falta directe del nº8 del Girones entraba en la porteria. (Primera part 1-1)
En la segona part el Girones va sortir més motivat, i just en el minut 26, en una falta directe del nº8 del Girones, va entrar a porteria. (Final del partit 2-1)

Granollers - Girones
Partit jugat amb horari nocturn amb força fred i pluja en algun moment del partit,va començar la primera part amb mes posicio de pilota per part del girones ,pero amb poques ocasions de gols per les dues parts.Primera part 0-0.
La segona va ser mes emocionat pero crec que en tot moment va ser controlat per el girones amb arribades clares per sentenciar el partit,fins que una falta llençada per el nº 8 de girones ,entra porta ,crec que la va pentinar algun jugador del granollers amb el cap.A partir d,aqui el granollers es posa les piles i presiona duran 10 minuts la porteria del girones pero sense encert .Final del partit

Girones - Sanchez Lliure

Bon partit de futbol viscut aquest dissabte a Sabat.Un Sanchez Llibre que per nosaltres sabiem que ens posaria les coses molt dificils i venien amb tres jugadors de D.H cosa totalment logica i legal.
El partit va començar amb alternatives pels dos equips ,pero moltes mes pel Girones , en una errada del nostre porter-lliure es va avançar la Fundacio(anims al nostre porter que no passa res) , aixi es va arribar a la primera part.
La segona un Girones amb moltes ganes i actitud van capgirar el marcador amb atacs continuos per tots costats.
Resultat final 2-1 crec que molt just.
Les aficcions molt correctes en tot moment.
L´Arbit correcte amb errors puntuals sobre els dos equips

Figueres - Girones

Primer de todo quiero felicitar a toda la aficion del Figueres y Girones por su cordura en todo momento durante el encuentro que vivimos todos,
ayer en Figueres.
Partido disputado y muy igualado en todo momento del encuentro con mucho mejor juego por parte del Girones y ocasiones de gol ,un Figueres
muy replegado en su propio campo muy bien ordenado defensivamente y saliendo cada vez que podia en contrataque ,que nuestro portero siempre
bien colocado llegava antes al corte que los delanteros del Figueres.Primera parte 1-0 a favor del Figueres.
En la segunda el acoso en la porteria del Figueres fue total siendo nuestro porter un jugador de campo mas ,jugava en todo momento de libre.
Hasta que llego la jugada del segundo gol del Figueres,se ve que para ganar vale todo,pero bueno el arbitro lo concedio nada mas a decir ,esperemos
que por lo menos le sirva al cologiado de aprendizaje ,como a todos nosotros.
Faltando 7 minutos para finalizar el encuentro el Girones reduce diferencia de falta directa.
Final 2-1.

Eso es todo y felicitar sobre todo a la aficcion del Girones por el apoyo recibido y no entrar a los cortes de manga e insultos recibidos por parte del delegado
del Figueres durante toda la segunda parte desde su banquillo ,Dirigentes del Figueres si esa es la imagen que quereis dar con este personaje vosotros
mismos.

Animos chavales que la pelota ya entrara.

Girones - Jabac Terrasa
Mal partido visto esta mañana en Sabat por parte de ambos equipos.La primera parte mejor el Terrassa y en la segunda solo hubo un equipo en el terreno de juego que jugo mas con el corazon que la cabeza ,este fue el Girones.
En la primera mitat el Terrasa se adelanto por dos veces en el marcador con el primer gol claramente en fuera de juego y el segundo antes de finalizar la primera mitad.
En la segunda en 15 minutos del Girones con mucha presion llegando a igualar el marcador y dos penaltis clarisimos no pitados con su debida expulsion correspondiente a nuestro delantero centro,clarisimos que el arbitro no quiso ver ,este señor colegiado ya nos pito este año y la verdad no se que le hemos hecho.
Pasado los 15 minutos con un Girones volcado ,el Terrasa en una contra se puso de nuevo por delante del marcador ,y en el minuto 33 internada por la banda del nº 8 el qual es trabado por dos defensas ,el arbitro no le quedo otra que pitar el penal,este fue errado .3 minutos de descuento del arbitro pocos creo por la gran perdida de tiempo de los jugadores y banquillo del terrasa.
GIRONES-Mala primera parte y mucha precipitacion en la segunda

TERRASA-Buena actitud de sus chavales destacar su nº 11.

AFICIONES-La aficion del Terrasa de las peores que he visto hasta el momento ,falta de educacion a nuestros chavales y encarandose al publico en general.Muy nerviosos.

ARBITRO-malo.Lo que daria por tener arbitrajes asi fuera de la provincia de Girona.

Nada mas y suerte al equipo para la proxima semana.

Blanes - Girones
El Blanes va començar els primers deu minuts apretant fort al mig del camp concentrant tot el joc al seu nº 10 però aquest amb poques ajudes. L’ocasió més clara que va tenir es una falta al costat del area per mans del nostre porter al saque de peu.

També dir en el dia de avui la eficàcia dels davanters del Gironès amb 4 ocasions de gol a la primera part amb 2 gols marcats i uns altres 4 a la segona també amb dos gols. Resultat fina 0-4.
Crec que no ha sigut el nostre millor partit tant en joc com amb ocasions de gols ,amb altres sortides fora el nostre camp hem fet mes coses per guanyar algun partit mes o empatar.

El Blanes esperava molt mes i crec que tenen molt mes tot i jugar amb alguns nens de 1º any.
Suposat que noten les baixes que han tingut aquest any al GIRONA i al GIRONES.

Res mes i sort a tots els equips per aquest cap de setmana.

Girones - Manlleu
Partit molt estrany,jugat al patadón, pot ser el de més baixa qualitat dels que he vist fins ara. El joc ha estat decepcionant sense pràcticament jugades trenades per ambdues parts. Molt joc aeri sense sentit “patada i a seguir” com al rugby i això si, dosis d’emoció al tram final del partit.

El partit:
Ja no es notícia que el Manlleu encaixi un gol a les primeres de canvi quan juga en camp contrari. Ahir no en va ser l’excepció i crec que no havien passat ni dos minuts que el Gironès va estrenar el seu marcador.
Gerro d’aigua freda compensat al minut següent amb un penal favorable al Manlleu, transformat per en Marc M. (un penal que penso que l’únic que el va veure va ser l’àrbitre) per mi inexistent.
Empat a un al marcador i només s’havien jugat tres minuts. Bé, ara fem un reset i tornem a començar que aquí no ha pasat res.

Entrem en una fase de joc que la iniciativa la porta l’equip local, hi ha un joc trevat i destructiu en el que els jugadors d’ambdós equips renuncien a jugar la pilota i es limiten a allunyarla del seu ràdi d’acció. La sort no afavoreix al Gironès que disposa d’una jugada claríssima de gol que acaba tocant el pal i de vàries ocasions més quasi sempre a pilota parada, be de fores de banda properes a l’àrea (per les dimensions del terreny de joc son com un córner) córners i faltes a l’olla. El premi a la insistència arriba amb el segon gol local merescut aleshores perque era l’únic equip que fins el moment xutava a porteria.
A partir d’aquí el Manlleu obre línees, el partit s’iguala i res, a esperar el descans.

La segona part comença sosseta, uns sense arriscar gaire ja que el resultat ja els anava be i els altres sense capacitat per arrivar a l’àrea contrària. El partit s’anima amb el segon xut al pal del Gironès, un altre vegada sense sort. Sort, que els arriba minuts després al fer el tercer gol, en el que el porter del Manlleu acaba introduint-se la pilota a la porteria després d’un centre-xut molt potent. Rematava el Gironès amb un quart gol en pròpia porta al llançament d’un córner. O sigui 4 a 1 i “sin despeinarse”
Tot preveia una golejada a l’estil de la visita a Mataró de fa quinze dies, però el que te el futbol, la pilota l’agafa en Sergi F que en jugada personal magnífica, fa pujar el 4 a 2 al marcador. Aquest gol desestabilitza el Gironès, que rep el tercer gol, també d’en Sergi F a l’aprofitar l’errada del porter local al bot de la pilota. El Manlleu havia entrat al partit , també “sin despeinarse” a base de pilotes llargues i a correr. La defensa del Gironès fa aigües per tot arreu, cosa que aprofita en Marc V. que d’un xut llunyà fa pujar el 4 a 4 al marcador.
“Collons!”, faltaven 7 minuts i havien remuntat un 4 a 1 en contra. A partir d’ara comença un nou partit en el que les contínues perdues de temps del Gironès es transformaven en presses. Que fem, ens conformem amb l’empat o anem a buscar els tres punts? Ens preguntem els seguidors del Manlleu.
Uns últims minuts emocionants amb un Gironès a la desesperada, temps de descompte 1 minut, 2 minuts, tres i pita…. No el final sino penal, el resultat ja el sabem, 5 a 4 favorable al Gironès.

Els equips:
EF Gironès Sabat.
No se si aquest es el seu joc habitual, però m’ha semblat un equip que juga a l’anglesa, dels d’abans o sigui empènyer, empènyer i empènyer, que aprofita molt bé les jugades a pilota parada en les que un córner es mig gol. Avui s’ha fet mereixedor a la victòria final ja que ha tingut més i millors ocasions que el contrari, però alguna cosa ha fet malament ja que s’ha deixat remuntar un 4 a 1 favorable.

AEC Manlleu.
Crec que no sabem jugar en camp contrari. Deixant de banda el gol inicial només començar el partit per tercer desplaçament consecutiu, la mala sort d’encaixar un gol en pròpia porta altre vegada, penso que l’equip juga de forma passiva.
Després de remuntar un 4 a 1 en contra a base de lluita i sacrifici que una decisió arbitral a l’últim segon de partit et tregui el caramel de la boca t’acava deixant, no desilusionat, sinó emprenyat.

Estadístiques:

……………………………….EF Gironès Sabat…………AEC Manlleu…………
Faltes a favor………………………9…………………………12……………….………
Córners…………………………..…..8…………………………3………………………..
Xuts a porta………………………12/15………………….9/12…………………….
Fores de joc………………………..2………………………….2………………………..
Tarjes………………………………1 groga……………………0………………………..

Sant Gabriel - Girones
Partido muy disputado el jugado esta mañana en Sant Adria, no apto para cardiacos, ya que el partido no se ha resuelto hasta el MIN. 38' de la segunda, este es el clasico partido que si lo ganas quedas conforme porque sumas tres puntos mas, pero si lo pierdes te queda la sensación que algo se te ha quedado en el campo. Mi enhorabuena a los dos equipos por el partido que nos han ofrecido, los dos equipos se han vaciado en el campo para llevarse el partido y al final se lo ha llevado, quiza el que mas suerte ha tenido.
El partido ha empezado con ligero dominio del Sangra con llegadas al area visitante pero sin demasiado peligro, todo el juego se estaba realizando en el centro del campo, el Sangra intentando tocar y el Girones
intentando lanzar balones a su jugador en punta que con sus galopadas a puesto en peligro la porteria local en varias ocasiones.MIN 25' 1-0 jugada de MARC por el extremo da un pase de oro a JONAI y este no desperdicia la ocasión para marcar el primero, ademas su primer gol en esta liga, me alegro mucho por ti chico te lo mereces.Lejos de venirse abajo el Girones ha seguido siendo fiel a su estilo y fruto de ello MIN. 35' 1--1 balón largo a la espalda de la defensa del Sangra que el 9 del Girones con un buen control la baja y por bajo bate al portero local, fin de la primera.
La segunda a empezado mas ó menos igual con mucho juego en el centro del campo pero sin un claro dominador con algunas jugadas de peligro en ambas porterias y cuando todo parecia que iba a finalizar en tablas es cuando se ha desencadenado el desenlace de este partido. MIN. 29' 2--1 corner que lanza muy bien LUIS e IGOR de cabeza envia el balón al fondo de la red, el Girones no se ha rendido ha adelantado lineas y pronto ha recogido sus frutos, MIN. 35' 2--2 falta desde la esquina del area que muy bien lanzada por un jugador del Girones empata el partido,
y cuando todo parecia que iba a finalizar en tablas MIN. 38' 3--2 falta lanzada por FRAN desde el centro del campo, el balón cae en el area pequeña, el portero la rechaza y DAVID muy atento cierra el marcador y el partido no ha dado para mas.

Bueno chicos hemos jugado 6 partidos sin delanteros centro y el resultado no ha podido ser mejor de 6 cuatro ganados, desde aqui quiero hacer un reconocimiento a un jugador que partido tras partido ha dado la cara a pesar de jugar en una posición que no es la suya avitualmente
pero su capacidad de sacrificio es la que le ha dado su premio en forma de goles 2, IGOR gracias por tu entrega.

ARBITRO: Bien bajo mi punto de vista, ha seguido de cerca el juego y ha aplicado siempre con criterio la ley de la ventaja, los aficionados visitantes le han recriminado el descuento de cuatro minutos.

EN LA GRADA: Cap problema deportividad en todo momento, cada afición animando a los suyos pero siempre respetando al equipo contrario,buen rollo.

Girones - Espanyol
Dia d´estiu al camp del Girones amb molta calor i un camp ple de gent per veure un bon partit de futbol.

L´Espanyol va sortir una mica a veure a venir al Girones jugant nomes amb dos puntes i tenir mes superioritat al mig del camp resenyar que no va jugar en Jack no sabem encara el motiu.

En la primera part partit dominat per el girones amb 5 arribades a porta molt clares amb un travesser i un gol de xilena del nº 20 ,dir que l´espanyol intentava sortir amb contres amb el seus nº 9 i 10 pero sense cap posibilitat ja que sempre tallava la defensa o mig del camp ,en tota la primera part un xut a porta de falta directa aturant molt be el nostre porter.1-0

La segona part practicament va ser un similar de la segona una arribada del espanyol per 6 claras del Girones incluint 3 pals ,ja al final del partit m.68 en nº 9 es derribat dins l´area del Girones l´arbit va xiulat penal que transforma el nostre nº 10. 2-0.

Resultat just i segurament curt vist les ocasions dels dos equips.

Felicitar els nois del Girones i el cos tecnic per un bon partit de futbol.Gran actitut en totes les lineas del Girones on es van imposar en tot moment al seu rival.

Felicitar els nois del Espanyol especialment al seu ENTRENADOR ,que faltan 15 minuts per acabar el partit el nº 8 del Girones rep un cop fort al genoll entrada del lateral esquerra roset del Espanyol ,el tecnic del Girones volia realitzar el canvi i l´arbit no ho deixava perque deia que ja els tenia tots complerts,aqui va sortir el entrenador del espanyol reconeixen que el nostre tecnic tenia rao i havien aprofitat anteriorment un canvi del espanyol i per tant que els hi quedava un canvi.

Manresa - Girones
Abans del partit:
1-Canvi de horari del partit per part del Manresa que ens fan llevar a les 6 del mati del Diumenge,desde aqui agrair el detall.
2-Xofer del autocar que es fa un embolic i arriben 20 minuts abans de començar el partit.
3-Agrair l,arbit del partit per deixar escalfar els nens 10 minuts ,ja que ales 9.50 ja ens feia entra al vestidor.

Partit.
Joc no gaire vistos per part dels dos equips on es va inposar el equip que va tenir mes punteria cara el gol.
La primera part domini del principi al final per part del Girones on es va avançar al marcador amb un penal clar dins l´area del MANRESA.Al final de la primera part el Manresa va empatar a la sortida de un corner.
La segona va ser diferent el Manresa va estar millor posicionat al camp i amb mes actitut que els nois del Girones.Va haber una expulsio per dos grogues del central del Manresa i dos gols del Manresa poca cosa mes a dir.
Per mi resultat just.

Arbit.
Amb fa una mica dificil parlar del arbit,pero de la mateixa manera que vaig dir la semana pasada del arbit que ens va tocar contra el Berga era dolent , aquest crec que era massa bo per la categoria que pita.
Podeu pensar el Girones no es pot queixar un penal a favor i un expulsat ,que mes vols?
L´unic que demanem que els arbits siguin el mes parcial posible i no a favorir a cap equip,dic que l´arbit es bo peque en tot moment sabia el que feia ,tipic arbit llest que et maxaca a faltetes de contacte pero les mateixes al reves no ho son mai .M´hi podria estar estar molta estona explican coses del arbit pero la veritat que amb cansa un mica.

Public.
Nervis del public pels dos costats amb diferents punts de vistes ,pero en general be cap problema entre ells.

Energumans.
Primer de tot separar aquestes dos persones del reste dels altres.Sembla mentida que persones adultes amb fills poguin dir coses contra un nen de 13 anys pel seu color de pell ,(dale al negro,cuidado con el negro.... ) es realment lamentable.
Res mes felicitar al Manresa pels 3 punts aconseguits i fins la tornada.

Girones - Berga
Partit força comode per un Girones que va jugar un bon futbol on no va donar cap opcio a un Berga que crec que depen molt de un jugador el nº 22 que per cert va ser expulsat amb vermella directa per agresio al jugador nº 8 del Girones.
Dir tambe que primer el arbitre mes dolent que he vist mai va expulsar al central del Girones amb dos grogues amb dos minuts ,el comite hauria de fer alguna cosa no es pot
anar amb arbits aixi de dolents.
Amb resum primera part 1-0 a favor del Girones ,i 4 gols mes a la segona.

Voldria destacar un jugador en el partit que es el PORTER
del Berga sobre tot a la primera part , si no el resultat hagues estat escandalos.
Enhorabona noi i segueix aixi.

Gramanet - Girones
Partido muy igualado el que se a disputado hoy en St. Coloma.
Empezo marcando la Gramenet muy rapido en el segundo 50, pase al espacio de Cristian que Oscar regateando al portero marca.
El Girones empataria poco despues en una falta colgada al areea que el portero deja muerta en el areea pequeña y aprovechan i gol.
El segundo gol de la Gramenet llegaria con un fuerte chute desde la frontal del areea de Jose Carlos que da en el larguero y Cristian en el rebote marca.
Y tercer y ultimo gol de la Gramenet llegaria cuando apoco de acabar el partido el Girones saca un corner i todo el mundo sube, haste el portero y se queda solo arriba nuestro delantero, sacan corner la despejamos y Roger desde medio campo marca el definitivo 3-1.

Girones - Llefia
El partit va començar amb nervis per part del Gironès però quan van passar 5 minuts del partit , i varen tenir la pilota tot va anar sobre rodes. En la primera part les jugades de atac eren continues pero amb poca punteria fins al minut 25 on el Gironès va poguer obrir el marcador i tot seguit abans del descans el 2-0.Es veia venir la golejada tot era fer el primer gol. El LLefià pràcticament no xutar a porta.

La segona part “mas de lo mismo” però aquest cop els nostres davanters varen estar encertats entrava casi tot i els nens del LLefià cada cop estaven mes desanimats aixi fins el 9-0.

Resum partit molt còmode del Gironès davant un LLefià que jo crec que li falta agafar el ritma i experiència d’aquesta categoria,ressaltar la molt bona conducte de nens,entrenadors i pares del Llefia en tot moment i animar aquest equip i que pensin que nomes son 3 punts perduts i donar el callo davant el seu derbi contra el Badalona.

Total de visitantes 6403 visitantes¡Aqui en esta página!